MoreFlo Apps

MoreFlo Apps är tilläggsfunktioner till ditt kassasystem som gör att du kan använda systemet till så mycket mer än bara ett kassaregister. Du väljer själv vilka funktioner du vill ha – alltifrån rapportering till lagerhantering, kundklubb och förstås
integrationer med andra system.

Ett kassasystem anpassat helt
efter dina behov

Vi har delat in MoreFlo Apps i tre kategorier – baspaketet som följer med din kassa, extrapaketet för dig som vill ha lite fler funktioner och tilläggstjänsterna som du köper en och en. Det sistnämnda innehåller även integrationer som hjälper dig att koppla ihop kassan med andra system.

MoreFlo Apps är helt webbaserat vilket gör att du kommer åt systemet var du än befinner dig. En smart funktion när du är bortrest och ändå vill hålla koll på vad som händer.

Kontakta oss så berättar vi mer!

I paketen ingår

Ingår i kassalicensen

MoreFlo Apps Bas

MoreFlo Apps är baspaketet som ingår i priset för kassalicensen. Med MoreFlo Apps får du tillgång till enkel artikelhantering och försäljningsstatistik.

Artiklar och priser
Artiklar och priser

Uppdatera och skapa nya artiklar genom webben och synka sedan priser och artikelinformation med kassorna. För att ytterligare underlätta arbetet ingår import och export av artikelfiler via Excel. Även utskrifter av artikeletiketter kan göras.

Dashboard
Dashboard

En snygg överblick över försäljningen per dag och månad så att du alltid kan hålla koll på dina försäljningsssiffror.

199 kr/mån

MoreFlo Apps Extra

MoreFlo Apps Extra innehåller ytterligare appar som underlättar ditt dagliga arbete. Paketet gäller för upp till 1000 artiklar respektive 1000 kunder.

Rapporter och statistik
Lager och inventering
Kampanjer
Live!
Organisation
Rapporter och statistik

Allt från enkla försäljningsrapporter och 10-i-topplistor till mer avancerade underlag som när på dygnet en viss produkt säljer bäst. Med MoreFlo Live! syns uppdateringar direkt i realtid.

Lager och inventering

Underlätta hanteringen av flera – hela eller delar av – olika lager genom ett komplett lagersystem som sköts direkt på webben. Kopplas till en eller flera kassor och har funktioner för in- och utleveranser, plocklistor samt beställningspunkter med inköpsförslag och inventering. Lagren kan enkelt flyttas mellan olika enheter. Stöd finns för centrallager.

Kampanjer

Vill du skapa kampanjer för ökad försäljning? Med vårt välutbyggda system kan du fixa alla möjliga typer av erbjudanden, som ”3 för 2”, ”ta 5 betala 100 kronor”, nedsatt pris och extrapris under en särskild datumperiod.

Live!

Med Live! får du ögonblickig försäljningsstatistik och kan se exakt hur du säljer just nu. Har du flera kassor kan du enkelt se var du säljer mest och skicka resurser dit – mycket smidigt vid t.ex. event och festivaler.

Organisation

Med Organisation kan du skapa din egen organisationsstruktur för optimal hantering av flera kassor, försäljnings- och lagerställen. Perfekt för både små och stora verksamheter eller verksamheter som jobbar med franschise.

Kundregister och presentkort
Värdekort och debitkort
Kundklubb
Etiketter
Inköpsorder
Kundregister och presentkort

Sälj digitala presentkort och ha full kontroll över giltighetstid, kvarvarande värde och bokföringsinformation. Presentkortsinformationen finns tillgängligt direkt i kassan och på webben vilket ger en oerhört smidig och snabb hantering.

Värdekort och debitkort

Med värdekort kan kunderna använda ett förladdad kort för att betala, och ett debitkort kan användas för kunder som skall handla på faktura eller kredit. Två mycket användara lösningar för lunchrestauranger, personalmatsalar eller liknande.

Kundklubb

Ta hand om dina kunder med en kundklubb. Registrera kunden direkt i kassan och koppla klubbkort, skicka ut erbjudanden, lagra försäljningsstatistik per kund och mycket mer.

Etiketter

Skriv ut egna, snygga etiketter och märk dina varor. Du kan skriva ut pris- och hyllkantsetiketter med artikelnummer, benämning, pris och streckkod. Ett lätt sätt att snabba upp kassaarbetet.

Inköpsorder

Skapa inköpsorder eller beställningar till dina leverantörer baserat på till exempel beställningspunkter eller minimilagervärde. Inköpsordern kan sedan användas vid inleverans vid lager.

Se pris per tillägg

MoreFlo Apps Tilläggstjänster

I MoreFlo Apps Tilläggstjänster väljer du själv vad du vill addera till ditt befintliga paket. Nya integrationer utvecklas hela tiden, om det är något du saknar kan du höra av dig till oss så att vi kan kika på det. Kostnader i form av avtal etc med respektive samarbetspartner kan tillkomma. Kontakta oss så berättar vi mer.

Tjänster

Order och faktura 99 kr/mån
Leverantör 99 kr/mån
Order och faktura 99 kr/mån

Att skapa ordrar och fakturor är enkelt oavsett om du gör dem i kassan eller direkt på webben. Vid hanteringen kan du med MoreFlo Apps använda inbyggda kundregister, plocka upp och ta betalt för ordrar i kassan, samla flera ordrar i en samlingsfaktura (perfekt för bagerier, lunchrestauranger eller andra som säljer till samma kund varje dag) samt sköta kundreskontran med inbetalningar och påminnelser. Inget annat faktureringssystem behövs. Priset gäller per lager/butik.

Leverantör 99 kr/mån

Ge dina leverantörer möjligheten att se lagersaldo för en utvald del av sortimentet och låt dem sedan sköta lagerpåfyllnad och produktmix.

Servicesystem 199kr/mån
Tid 99 kr/mån
Servicesystem 199kr/mån

Med vårt välutbygda servicesystem som kopplas direkt till kassan får du bra kontroll över alla ärenden samtidigt som du ger kunderna ett professionellt intryck. Det fungerar för alla typer av ärenden, så som verkstadsarbeten, arbetsorder, garantiärenden med mera och har tydliga dokument för inlämningskvitton samt SMS-utskick till kunder. En serviceorder kan enkelt plockas upp i kassan för betalning eller överföras till fakturering. Priset gäller för upp till 1000 ärenden/år.

Tid 99 kr/mån

Hantera personalliggare och tidrapportering direkt i kassan. För vissa verksamheter är det ett krav på personalliggare. Gör det enkelt genom att ha den direkt i kassan. Priset gäller per lager/butik.

Integrationer

Visma Administration 199 kr/mån
Visma eEkonomi 199 kr/mån
Webbshoppsintegrationer 149 kr/mån
Resurs Bank 0 kr/mån
MoreFlo API 199kr/mån
Timecenter 0 kr/mån
Visma Administration 199 kr/mån

Synka artikelregister, kundregister och lagersaldo mellan kassan och Visma Administration. Överför försäljningen från kassan till bokföringen i Visma och skapa order/faktura från kassan till Visma och hämta upp order från Visma för att ta betalt i kassan. Startkostnad 1999 kr tillkommer.

Visma eEkonomi 199 kr/mån

Synka artikelregister, kundregister och lagersaldo mellan kassan och Visma eEkonomi. Automatisk överföring av försäljningen från kassan till bokföringen i Visma. Skapa order/faktura från kassan till Visma och hämta upp order från Visma för att ta betalt i kassan.

Webbshoppsintegrationer 149 kr/mån

Koppla ihop kassan och din webbshop. Vi har bland annat kopplingar till Textalk, Starweb, Prestashop, Opencart, Jetshop, Megawebb, Woocommerce med flera och fler tillkommer kontinuerligt.

Resurs Bank 0 kr/mån

Sälj på faktura, delbetalning och avbetalning till dina kunder med en smidig koppling direkt i kassan. Både kreditkontroll och köpet gör du klart direkt i MoreFlo via vår direktintegration med Resurs Bank. Denna integration inkluderar också Swish.

MoreFlo API 199kr/mån

Vill du själv skapa en integration till MoreFlo kan du använda vårt API. MoreFlo API låter dig nå du artiklar, priser, lagersaldo, försäljning, kundregister och många andra funktioner i MoreFlo. Kontakta oss för mer information.

Timecenter 0 kr/mån

Timecenter är ett smart och smidigt bokningssystem som låter kunderna boka tid på webben. Du plockar upp bokningen i kassan och kan enkelt lägga till produkter och ta betalt.

Klarna 0 kr/mån
Fortnox Grund 0 kr/mån
Fortnox Komplett 199 kr/mån
Bokadirekt 0 kr/mån
Shoppertrak 149 kr/mån
Klarna 0 kr/mån

Integrera MoreFlo kassasystem med Klarna och gör det möjligt för dig att erbjuda betalning via faktura eller att dela upp betalningen. Mycket uppskattat av många kunder!

Fortnox Grund 0 kr/mån

En enkel koppling mellan Fortnox och din kassa som sparar tid och manuellt arbete. Överför dagsavslut från MoreFlo Kassa till Fortnox så att du alltid har korrekta siffror.

Fortnox Komplett 199 kr/mån

Överför dagsavslut från MoreFlo Kassa till Fortnox bokföring och synkronisera artiklar och kunder mellan kassan och Fortnox så att du alltid har uppdaterade uppgifter. Skapa order i kassan för senare fakturering i Fortnox eller hämta upp en order och ta betalt i kassan.

Bokadirekt 0 kr/mån

Gör det enkelt för kunderna att boka och för dig att ta betalt genom att koppla ihop BokaDirekt och MoreFlo Kassa. Plocka upp dina bokningar i kassan och ta betalt lätt och smidigt.

Shoppertrak 149 kr/mån

Koppla kassan till Shoppertrak för att få mer information om dina kunder och deras köpbeteende, samt mer detaljerad försäljningsstatistik.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Kontakta oss så berättar vi mer!

Kassapaket från MoreFlo

Hos oss hittar du färdiga kassapaket som gör det snabbt för dig att komma igång. Alla paket är kompletta med godkända kassaregister och fungerande från dag ett. Såväl mjuk- som hårdvara är flexibla och kan byggas på för att växa med din verksamhet och efter dina behov.

Meny