Från 29 kr/dag

MoreFlo 240

Ett tåligt kassasystem som passar bra i bar och restaurang

Låt oss berätta mer om kassapaketet!

Kassasystem 240

Vädertålig allt-i-ett maskin

Smidigt och kraftfullt kassasystem med många bra funktioner. En allt-i-ett-maskin perfekt för bl.a. barer, caféer och restauranger som ger dig ett lättarbetat kassasystem som tar minimal plats och är lätt att lära för nybörjare eller tillfällig personal.

Kassadatorn har pekskärm, kvittoskrivare och kunddisplay inbyggt i en enhet vilket gör att den är lätt att ställa upp och tar liten plats. I paketet ingår även certifierad kontrollenhet. Utrustningen har mycket hög kvalitet för att klara av ett hårt tryck på försäljningen och alltid leverera i ur och skur.

MoreFlo ser till att er verksamhet får en snabb kassahantering med tydliga snabbknappar och stor användarvänlighet. Som ett av marknadens mest kraftfulla kassasystem ingår en lång rad funktioner som passar för såväl kafé, restaurang och butik. MoreFlo är lättanvänt och flexibelt och har ett gränssnitt som snabbar upp kassahanteringen. Arbeta med streckkodsläsare, sök artiklar direkt i kassan och placera ut snabbknappar som ni själv önskar. Touchsystemet fungerar i flera lager, vilket gör det enkelt att hitta rätt artikel även vid ett stort artikelregister.

Välj själv vilken kortterminal som du önskar använda. Till MoreFlo Kassapaket 240 kan du använda både trådlösa och kabelkopplade terminaler och stöd finns för funktioner som dricks och kontaktlösa kort. Utöver vanlig kortbetalning finns också andra betalmetoder som presentkort, värdekort, bonuskort, lunchkuponger med mera.

Vi rekommenderar att alla våra kassapaket körs med fast internet (så som fiber eller adsl), då mobilnätet ibland inte räcker till för kortterminaler och molnbaserade kontrollenheter.

Komplettera med MoreFlo Moduler som ger er möjlighet att styra och kontrollera en eller flera kassor via internet, ta fram statistik, sköta lager och mycket annat.

1099 kr/mån

Komplett hyrpaket i 36 månader


16 999 kr +
449 kr/mån

För att köpa loss paketet


Touchscreen som tål väta
Inbyggd kvittoskrivare och kunddisplay
Lättlärt system och snabb installation

*Kemikalieskatt kan tillkomma.

Möjlighet för kortidshyra eller köp av hela system. Kontakta oss på 08-613 70 20 eller info@moreflo.com

Detta ingår i paketet

Kassadator MoreFlo

Kassadator med 15″-skärm. Kassadatorn har även ett fäste på dess baksida om man vill lägga till kunddisplay.

Kontrollenhet

USB-ansluten kontrollenhet gör att kassasystemet inte kräver internet. Godkänd av Skatteverket.

MoreFlo Kassa

Modernt kassaprogram med alla vanliga funktioner, försäljningsstatistik med mera.

Kassalåda

Pålitlig låsbar kassalåda med 4 stycken sedelfack för liggande sedlar och 8 stycken myntfack.

Support

Fri support via mail och telefon på vardagar. Se våra supportsidor för öppettider och joursupport.

Kortterminal IPP350

En snabb kassakopplad kortterminal som integreras med kassasystemet och gör det lätt för dig att ta betalt.

MoreFlo Apps

MoreFlo Apps är tilläggsfunktioner till ditt kassasystem som gör att du kan använda systemet till så mycket mer än bara ett kassaregister. Du väljer själv vilka funktioner du vill ha – alltifrån rapportering till lagerhantering, kundklubb och förstås integrationer med andra system.

Meny