Från 14 kr/dag

MoreFlo 100

0,99 % i korttransaktionsavgift från första kronan

Låt oss berätta mer om kassapaketet!

Komplett kassa för iPad

Kassapaket MoreFlo 100

MoreFlo 100 är ett prisvärt paket för dig som vill kunna ta betalt med iPad. Komplett kassapaket inklusive kortterminal till lågt pris.

MoreFlo 100 är kassasystemet för dig som vill köra din kassa på en Ipad. Det är ett smidigt kassapaket som ändå är fullt av funktioner. Allting ingår i paketet (du väljer själv om iPad skall ingå eller ej) – kassaprogram, kortterminal, kvittoskrivare, kassalåda och kontrollenhet.

Med MoreFlo 100 får du en kortterminal med inlösenavtal så att du kan ta betalt med kort direkt. Allt ingår i paketet, du behöver inget extra avtal med din bank och pengarna sätts in direkt (vanligtvis dagen efter) på ditt bankkonto. Korttransaktionsavgiften är 0,99% från första kronan. Inga ytterligare avgifter tillkommer.

Du får också MoreFlo iOS som är ett komplett kassaprogram. Här kan du ta betalt med kort, Swish, kontanter och Klarna, skapa snabbknappar med bilder, parkerar kvitton och hantera nota, använda olika valutor och mycket mer. Naturligtvis är kassaprogrammet godkänt av Skatteverket och en molnbaserat kontrollenhet ingår i paketet. Kvitton kan antingen skrivas ut på den medföljande kvittoskrivaren eller skickas till kundernas mailadress.

Vi rekommenderar att alla våra kassapaket körs med fast internet (så som fiber eller adsl), då mobilnätet ibland inte räcker till för kortterminalerna.

99 kr/mån

Komplett paket, exkl. iPad i 36 månader


549 kr/mån

Komplett paket, inkl. iPad i 36 månader


Komplett kassa till iPad
Kortterminal ingår i priset
0,99% i kortavgift från första kronan

*Kemikalieskatt kan tillkomma.

Möjlighet för kortidshyra eller köp av hela system. Kontakta oss på 08-613 70 20 eller info@moreflo.com

Detta ingår i paketet

Kvittoskrivare USB

Modern kvittoskrivare som kan anslutas direkt till iPad med Lightning-kabel. Snabb och pålitlig.

Molnbaserad kontrollenhet

Molnbaserad kontrollenhet där all data lagras i molnet.

Kassalåda

Pålitlig låsbar kassalåda med 4 stycken sedelfack för liggande sedlar och 8 stycken myntfack.

iPadställ

Snyggt och stabilt stativ från Heckler Design.

Support

Fri support via mail och telefon på vardagar. Se våra supportsidor för öppettider och joursupport.

MoreFlo Apps

MoreFlo Apps är tilläggsfunktioner till ditt kassasystem som gör att du kan använda systemet till så mycket mer än bara ett kassaregister. Du väljer själv vilka funktioner du vill ha – alltifrån rapportering till lagerhantering, kundklubb och förstås integrationer med andra system.

Meny